kontrollen

Varit på ytterligare en kontroll. Hon hittade fortfarande inget men skickade en remiss till ***.. I höst kommer jag bli kallad och förhoppningsvis få detta utrett! jag har inga stora bekymmer men det är fan inget kul. Vågar jag träna? Vågar jag göra det och det och det??!! Gör småövningar då och då. Men kommer jag någonsin känna mig normal igen? Kommer jag någonsin få bygga lite muskler igen? Kommer jag någonsin våga jogga på riktigt?

För några dagar sedan blev jag väldigt misstänksam över om jag var gravid igen. Började tänka på hur det skulle gå, och hur den förlossingen isåfall skulle ske. Nu är jag inte gravid men i höst kanske jag kan närma mig ett beslut baserat på vad de säger.

Jag blir så arg över att jag har det såhär! Jag vill bara känna mig trygg!


kräldjur 2

Min söta lilla K har börjat krypa! men inte så myclet. Han kryper några steg och sedan lägger han sig ner och krälar/släpar sig, för det går så mycket fortare då! Haha så gulligt ändå.
Och han drar sig upp med hjälp av allt han når upp till. Välte ett litet soffbord och välte en kruka så det kom liiite jord på mattan.
Har faktiskt inte hunnit dammsuga så jag stängde dörren. Gör det imorgon när F är hemma.
han är inte helt haj på att äta med fingrarna. När jag ger honom små bitar så försöker han ta den med fingrarna, går inte, drar bort armen, försöker igen, går inte, drar bort armen.
Då lutar han sig fram och ja, äter upp den med munnen. Hur beskiver man detta?
Ännu en underbar egenskap!

sommar

Det är så fint väder, äntligen!

Nu var det ett tag sedan jag bloggade.. Ska summera än en gång.

K börjar bli bättre. Har tyvärr ett otäckt sår i näsborren som äntligen verkar ge med sig. varje kväll tänker jag att jag måste ta honom till läkaren men sedan på mornarna ser det bättre ut. Har ändå tid på BVC på tisdag. Tar det då.


Min gamla mobil, X1, har K gnagt sönder. Den är inte i perfekt fungerande skick längre.
Så jag köpte en Iphone 3GS!! (Ja, alla har dem men vaddå?) Eftersom jag helst inte vill jailbreaka den så väntar jag på mitt ny simkort från halebop. De skickar ett med mitt gamla nummer så jag slipper byta! Härligt.

Var på mammafika i gräset förra veckan. Det var lite jobbigt med K som ville ta på allt som M hade med sig till mammorna. 
Kände än en gång lite dåliga vibbar ifrån en av mammorna, och börjar bli less på det. Vill inte förstöra lugnet i mammagruppen men om det fortsätter tänker jag nog ryta till.. Mer om det någon annan dag. 

Nästa gång blir hos E (tusan, vad hette hon!? Kan sonens namn iaf, V) på torsdag säger ryktet..

Jag har tappat Ks snuttekudde på en promenad för någon dag sedan. Det var inte kul. han har inte varit jättejobbig i vagnen men det hade varit enklare med en kudde. Köpte ny på Jysk, och hämtade ett gammalt mjukt örngott hos föräldrarna. Imorgon syr jag det så att det passar kudden.

Jag har äntligen börjat handla mat. Nu ser det lite mer fullt ut i kyl och frys! Det är bara så svårt att orka laga mat till en person och stressa med en unge i hälarna.. Att äta är inte roligt alls när man är själv om dagarna.

Snorpelle

Min söta K är fortfarande sjuk, väldigt täppt i näsan. Men det har börjat släppa!
Näsan ser lite tilltygad ut men jag tror att det beror på att han river sig i näsan och sedan river upp såren i sömnen när han gnider ansiktet mot händerna/kudden.
Stackars liten.. Smörjde med lite Bepanthen idag för att få de att läka.

Han har för övrigt börja gunga igen. Väldigt roligt! Och han drar sig upp och försöker med allt överallt.

Inga tänder i sikte. Köpte en bitring till honom men han är inte intresserad. Den hamnade i leksakskorgen.

Tills vidare..

Nu är de gifta!!

Jag kollade på bröllopet idag, lite innan jag gick ut och shoppade med K, och när jag kom hem.

Jag gråter aldrig när jag ser på tv. Bara 2 undantag!

1. Greys Anatomy.

Mitt i graviditeten kollade jag på när Izzie och hennes kille blev kära och bla bla.. Sedan dog han. M.m.

Jag bölade vid varenda avsnitt!

Och gör det fortfarande....!


2. Och när kronprinsessan Victoria äntligen fick säga ja till sin Daniel!

Det var så vackert!!


Men först nu har jag märkt att Svt1 också sänder bröllopet. Och deras verkar bättre. Eller ja, de visar bröllopsmiddagen iallafall. Har spenderat dagen på 4an..


Nu till shoppinglistan:
Fotpump, Biltema, för att pumpa däcken på vår BRIO vagn.
Picknick filt, grön från COOP.
Gummistövlar, mönstrade. COOP.

Balla märken, inte sant?

Och nya ankelsockor från Lindex. Nu slipper jag spendera 20 minuter varje dag för att leta strumpor!

I do serious shopping mann. (Jamaicansk accent eller kanske Bahamas? IALLAFALL en brytning)

Uppdatering

Har inte varit inne och skrivit på flera dagar. Ska försöka summera de senaste händelserna:

Mammafika på fredagen gick jättebra. Jag tyckte det var jättetrevligt och fikat gick åt. K var trött mot slutet och när alla gått kunde han inte somna. Det betyder att han var uppe och grinade i 5 timmar! jag var helt slut när F äntligen kom hem. Ryggen värkte som f*n!
Dagarna efter det fortsatte detta, och han började bli riktigt snuvig.

Jag var helt slut och jag och F grälade. Det var inte vackert.
Nu är vi sams.

Och K går på penicillin. Han är såå snorig och det är flerfärgat gegg som rinner. Han vill inte heller låta mig torka bort lite eller spruta nässpray. Så ibland måste man tvinga honom. jag hatar när det blir så. Rösten försvinner sakta men äkert på honom. Tycker så synd om lillgubben!

Fått pengar tillbaka från skatten. Väldigt glad över det. Shoppade lite idag. Solen sken och det var väldigt skönt ute. Skulle till restaurangen men ändrade mig och åkte hem istället. Vill inte att K blir övertrött nu när han är lite kinkig. Så vi åker kanske dit imorgon istället.

Mina fastrar var hos oss för några dagar sedan. Jag ville göra mat, men blev avrådd av flera nära som sa att vi kunde åka till restaurangen istället. 7 min härifrån med bil. Och bil fanns.
Men NEJ. De vägrade. Med anledningen att de inte ville störa. Vad faen! Så min ena faster började göra mat här hemma istället med det lilla jag hade. Kände mig överkörd. Eftersom jag är ensam hemma så ofta köper jag inte mycket mat. Så det fanns inte mycket att erbjuda.
Jag fattar inte varför vi inte bara kunde åka dit och käka något gott?!
Blev ganska sur över allt. Och det var ju pinsamt att min faster insisterade på att göra maten.
Nej, jag var inte glad.

Idag på spårvagnen hem träffade jag en tjej med en pojke som var född på samma dag som K. Ganska häftigt. Han var också sjuk och gick på penicillin.
Kul sammanträffande :)

Nu ska jag göra lite lätt träning. Lider lycktligtvis inte ansträngningsinkontinens men skaffade iallafall en cd som fanns på TENAs hemsida. Hehe. Den har iallafall några bra övningar jag kör innan jag vågar träna som innan.
Kontroll på måndag igen.

Håller tummarna än en gång..

Kuddar till K

Jag har sytt klart ett fodral till en kudde jag hade över. Tycker den blev riktigt fin ju!
Köpte en meter tyg på IKEA, och det räckte till två kuddar, en stor och en liten.
Har även lärt mig hur man syr knapphål med symaskinen. Eller ja, de blev inte perfekta. Men det syns ändå inte så mycket. Snodde sedan 4 vita knappar från en gammal vit jacka jag hade i garderoben.
Inget någon kommer sakna.


Snart ska jag ut och köpa lite fika att ta med till Öppna Förskolan. Idag är sista dagen där, sedan stänger dom för sommaren!

Lugna dagar

På min kusins student var det otroligt varmt! Men underbart med sol. Vi, jag, K och min bror D stod i skuggan medan de andra såg på när kusin F sprang ut på Hvitfeldtska.
Hon var så glad, det var ju alla andra också. Man blev själv lite uppspelt över at se alla ungdomar vara så glada och fira.
Sedan väntade vi på Götaplatsen på att de skulle bli klara. Det blev lite för mycket ljud för oss så jag gick iväg en stund medan K sov i vagnen. Att han kunde sova i det oväsendet är ofattbart. Sedan åkte vi tillsammans till en lokal de hade hyrt för att fira lite till.
Min faster G och kusin C hade också kommit från utlandet för att hälsa på i 3 veckor så det blev ju extra kul!
Jag hade inte med mig Ks bilbarnstol så jag tog bussen lite tidigare hem.
Igår så hade vi en lugn dag. handlade mat och sedan iväg till restaurangen för att hälsa på pappa F och mina föräldrar. Åt en smarrig tonfiskpizza.
Jag har dessutom börjat få en fin solbränna. Tar ju sjukt lång tid för mig att bli brun. Jag har ju dessutom övergivit solarium. Känner mig mer medveten om farorna. Solade kanske lite för mycket förut.
Så nu är man sjukligt vit om vintern haha.

Var i kontakt med mottagningen som kollade mig förut, och där berättade dom att de inte hittade något. Så det lugnade mig i en dag typ. Skulle ringa idag och boka en till tid, men hann inte innan telefontiden tog slut. Blir tidsbokning på måndag istället.
F var väldigt snäll och tröstade mig igår när jag blev lite deppig över allt igen. Vill bara vara som förr..

F är underbar och min son är gudomlig. Det är det viktigaste.

P.S.
Lyssnar på "Skaka rumpa" med Sean Banan för att kunna le lite. Det fungerar =D
D.S.

Underbart solig dag!

Idag har vi varit och shoppat lite saker..
Vi kunde inte gå till Öppna Förskolan pga min kära syster inte hade några kläder till vår kusins student som sker imorgon. Och jag följde då med henne till stan.
Hon hittade klänning direkt(!), så då kunde vi lugnt titta på saker åt oss.
Det blev:

Brio-paraply, svart som matchar vår kolsvarta Brio vagn. K ville dra i det direkt, så vi får se hur det går med det... Kostade 295:-, så jag vill gärna att det ska funka bra!

K har äntligen fått en keps. Jag hittade en som dög på HM, kostade nog 39:- tror jag. Och han är supersöt i den!

Och jag köpte ett par snygga shorts på HM till mig. Jag är helt ärligt jätteglad över att jag kommer i vanliga byxor och en strl 40 dessutom!
Har inte vågat träna på länge, och ätit lite för mycket måste jag säga. men nu går det åt rätt håll iallafall. Vågen visade 69 kg för mina 175 centimeter långa mammakropp. Bara några kilon kvar då!



Nu fattas bara presentkort, blommor och nalle...

Stress stress..



RSS 2.0